Maskarponės desertas citrininiu kremu ir riešutiniais trupiniais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Maskarponės desertas citrininiu kremu ir riešutiniais trupiniais
Autorius apie receptą: Gardus maskarponės deswrtas su pasifloromis, citrininiu kremu ir riešutiniais trupiniais. Desertas, kurį tikrai verta paruošti iš vakaro. Gardus maskarponės deswrtas su pasifloromis, citrininiu kremu ir riešutiniais trupiniais. Desertas, kurį tikrai verta paruošti iš vakaro. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų kreminio sūrio
60 gramų cukraus pudros (naudojome „Dansukker“)
30 mililitrų sulčių (naudojome šviežias pasiflorų)
pagal poreikį melisos
Kremui:
210 gramų cukraus uogienėms (naudojome „Dansukker“)
100 mililitrų citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
80 gramų sviesto
Trupiniams:
60 gramų kvietinių miltų
50 gramų sviesto
30 gramų migdolų
30 gramų lazdyno riešutų
30 gramų cukraus (naudojome „Dansukker“ „Panevėžio Plius“)
20 gramų sirupo (naudojome „Dansukker“ šviesų)
10 gramų kokoso drožlių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pradėkite nuo citrininio kremo. Išspauskite citrinas. Storadugniame prikaistuvyje sumaišykite kiaušinį, trynį, cukrų uogienėms ir citrinų sultis. Pavirkite apie 3 minutes, kol pradės tirštėti. Ir toliau plakite.
2.
Po gabalėlį sudėkite sviestą. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir nukoškite kremą. Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
3.
Tada paruoškite riešutinius trupinius. Nustatę ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
4.
Riešutus sukapokite. Sudėkite likusius produktus ir suminkykite į trapią tešlą. Tešlą sutrupinkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės centre 10 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
5.
Paruoškite sūrio pyrago su pasifloromis masę. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, kreminį sūrį ir cukraus miltelius. Supilkite pasiflorų sultis ir dar kiek paplakite. Sūrio pyrago masę sukrėskite į konditerinį maišelį ir vienai valandai dėkite į šaldytuvą.
6.
Metas paruošti desertą patiekti. Citrininį kremą sukrėskite į konditerinį maišelį su nedideliu antgaliu. Sūrio pyrago masės įspauskite į 6 taures. Aplink įspauskite citrininio kremo. Pabarstykite riešutiniais trupiniais, papuoškite melisomis.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital