Sūrio pyragas su Nutella

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sūrio pyragas su Nutella
Autorius apie receptą: Tikrai labai retai gaminu tokius desertus, kuriuose tiek daug skanių nuodėmių. Bet kai jau gaminu, tai sudedu į jį viską, kas geriausia. Ar yra žmonių, kurie nemėgsta lazdyno Tikrai labai retai gaminu tokius desertus, kuriuose tiek daug skanių nuodėmių. Bet kai jau gaminu, tai sudedu į jį viską, kas geriausia. Ar yra žmonių, kurie nemėgsta lazdyno riešutų kremo? Ar sviestinio sausainių pagrindo? Oj, sunku net laikytis.
Skubu pasidalinti ir su jumis šiuo receptu, kuris pasaldins ir pagyvins jūsų savaitgalį. Ingredientai skirti 20 cm skersmens formai.
(...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų šokoladinio lazdyno riešutų kremo (pvz. Nutella)
300 gramų kreminio sūrio
150 gramų sausainių
120 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 pakelis vaflinių vamzdelių su šokoladiniu įdaru
60 gramų sviesto
50 gramų lazdyno riešutų (nebūtina)
25 gramai cukraus pudros
1 žiupsnelis jūros druskos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui susmulkiname sausainius iki trupinių. Išlydome sviestą ir sumaišome jį su sausainiais. Įdedame 1 valgomą šaukštą lazdyno riešuštų kremo ir rankomis sutriname pusę turimų vaflinių vamzdelių. Įberiame jūros druskos. Viską gerai išmaišome. Paskleidžiame 20 cm skersmens formoje, išlyginame ir gerai suspaudžiame. Dedame į šaldymo kamerą 10 minučių.
2.
Grietinėlę išplakame su cukraus pudra iki standžių putų.
3.
Lazdyno riešutų kremą dubenyje sumaišme su kreminiu sūriu. Į šokoladinę masę atsargiai įmaišome plaktą grietinėlę.
4.
Paskleidžiame kremą ant sustingusio pagrindo. Paliekame šaldytuve per naktį, kad sustingtų.
5.
Papuošiame likusiais vafliniais vamzdeliais, skrudintais lazdyno riešutais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Saulė
2016-12-06 16:16
O man labai skaniai šis tortukas buvo. Gal čia priklauso nuo to, kaip labai saldumą ir šokolado skonį mėgsti. Mano šeimynoje visi labai mėgsta :) Nes šis tortukas gaunasi gana saldus, toks nelabai dideliais gabalėliai spjaustomas. Na bet tas gabaliukas tai jau nuodėmės vertas :) Manau, kad šokoladinio kremo kokybė skoniui labai daug reikšmės turi, nes kremo dedasi daug ir jis tikrai jausis galutiniame variante. Aš naudojau Nutellą, tai buvo tikrai gerai. O kreminį sūrį naudojau Philadelphia. Maskarponė irgi turėtų tikti, tik jis dvigubai riebesnis už Philadelphia, tai geriau tada jį būtų perpus maišyti su kremine varške (arba blenderiu sutrinta paprasta varške).

O šiaip kas nemėgsta labai saldžiai, galite dėti truputį mažiau šokoladinio kremo ir dalį jo pakeisti kreminiu sūriu ar tiesiog kremine varške. ATSAKYTI
Agnė
2016-12-06 12:17
Pagrindas gavos labai skanus. O štai kremu likau nepatenkinta. Nepaisant to, kad laikiau šaldytuve parą, kremas gavosi gana skystas. Skoniu taip pat nelikau sužavėta - šokoladinis sviestas permušė ir užgožė visą kitą. Ar gali būti, kad naudojau netinkamą šokoladinį sviestą? Ar jis būtinai turėjo būti Nutellos? Naudojau kitą. Taip pat recepte nebuvo patikslinta, koks kreminis sūris turėtų būti naudojamas. Naudojau Mascarpone. Ar gali būti, kad ir čia vertėjo naudoti kažką kitą? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital