Sūrio pyragas su citrinomis ir bazilikų padažu

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sūrio pyragas su citrinomis ir bazilikų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
30 gramų sviesto
10 vienetų trapių sausainių
1 šaukštelis malto kardamono
Kremui:
300 mililitrų grietinėlės
200 gramų filadelfijos sūrio
140 gramų dansukker šviesiojo sirupo
3 vienetai kiaušinių trynių
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštelis dansukker vanilinio cukraus su natūralia vanile
Padažui:
45 gramai alyvuogių aliejaus
30 gramų baziliko
30 gramų kedro riešutų
2 šaukštai dansukker šviesiojo sirupo
10 gramų petražolių
Papuošimui:
šiek tiek kedro riešutų
šiek tiek baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su trapiais sausainiais bei kardamonu naudodami virtuvinį kombainą. Mišinį supilkite į apvalią kepimo formą (maždaug 22 cm skersmens).
2.
Dubenyje suplakite kiaušinių trynius, šviesųjį sirupą ir vanilinį cukrų. Sudėkite „Filadelfijos“ sūrį ir plakite, kol gausite vientisą masę. Į gautą masę įmaišykite plaktą grietinėlę. Galiausiai supilkite pusės citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę. Mišinį supilkite ant torto pagrindo ir padėkite į šaldiklį bent 4 val.
3.
Sumaišykite saldžiojo bazilikų padažo sudedamąsias dalis. Prieš patiekdami varškės tortą, 10 min. palaikykite jį ištraukę iš šaldiklio ir užpilkite bazilikų padažą. Papuoškite kedrų riešutais ir bazilikų lapeliais.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital