Sūrio pyragas

AUTORIUS:
Skaistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Sūrio pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
1,5 stiklinės sutrupintų nesūrių krekerių
3 v. š. cukraus
6 v. š. margarino
Sūrio sluoksniui:
1 kg grietinėlės sūrio
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
1 a. š. vanilinio cukraus
Glajui:
1 stiklinė grietinės
0,5 a. š. vanilinio cukraus
1,5 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krekerių ar kitokių trapių sausainių trupinius sumaišyti su cukrumi bei lydytu pravėsusiu margarinu ir gautu mišiniu iškloti pyrago formos dugną. Sūrį sutrupinti, sutrinti ir sumaišyti su cukrumi, kiaušiniais bei vaniliniu cukrumi. Gautą masę sudėti ant sausainių trupinių pagrindo ir kepti apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje. Glajui gerai suplakti grietinę su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir užpylus ant iškepto pyrago pakepti dar maždaug 10 min. orkaitėje. Pyragą patiekti atvėsusį ir apšlakstytą skysta karamele. Skanaus.
AUTORIUS: Skaistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Remas
2011-11-18 14:51
Philadelfijos suris geriausiai, bet yra ir pakaitalu kaip Rama creme ar kazkas tokio ATSAKYTI
jovita
2011-11-02 20:02
Ir as noreciau suzinoti koks suris naudojamas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital