Sūrio pyragaičiai su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sūrio pyragaičiai su uogomis
Sūrio pyragaičiai su uogomis
Sūrio pyragaičiai su uogomis
Sūrio pyragaičiai su uogomis
Sūrio pyragaičiai su uogomis
Autorius apie receptą: Jokia šventė nepraeina be skanaus deserto. Vasaros metu, kai yra didelis pasirinkimas sezoninių uogų ir vaisių, pats tobuliausias desertas - pyragaičiai. Šiuos pyragaičius Jokia šventė nepraeina be skanaus deserto. Vasaros metu, kai yra didelis pasirinkimas sezoninių uogų ir vaisių, pats tobuliausias desertas - pyragaičiai. Šiuos pyragaičius patogu valgyti ir jie savo puikia išvaizda labai puošia stalą. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
pagal poreikį braškių
pagal poreikį šilauogių
pagal poreikį aviečių
pagal skonį želės (skaidrios, nebūtina)
Pagrindui:
180 gramų sausainių (pvz. "Gaidelis")
80 gramų sviesto (tirpinto)
50 gramų cukraus
Kremui:
400 gramų filadelfijos sūrio
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
50 gramų cukraus
pagal skonį vanilės ekstrakto
Užpilui:
1 vienetas mango vaisiaus
2 šaukštai citrinų sulčių
100 mililitrų apelsinų sulčių
pagal skonį cukraus
1 šaukštas krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mango užpilui mangą nulupkite ir minkštimą sutrinkite trintuvu.
2.
Apelsinų sultyse ištirpinkite krakmolą ir sumaišykite su mango mase ir citrinos sultimis. Berkite cukraus pagal skonį. Masę kaitinkite ant silpnos kaitros, kol masė sutirštės ir atvėsinkite.
3.
Pagrindui sausainius sutrinti iki trupinių ir sumaišyti su tirpintu sviestu ir cukrumi.
4.
Į keksiukų formą dėkite popierines keksiukų formeles ir į kiekvieną po lygiai padalinkite sausainių trupinių masę, paspauskite. Visa masė netilps, kepsime 2 kartus. Iš viso turi išeiti apie 24 vnt.
5.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 min.
6.
Kremui atskirkite trynius nuo baltymų.
7.
Atskirai sumaišykite sūrį, kiaušinių trynius ir miltus.
8.
Gerai išplakite baltymus su cukrumi ir po truputį įmaišykite į sūrio masę. Pagardinkite vanilės ekstraktu.
9.
Išdalinkite pusę sūrio masės į formeles ant sausainių pagrindo.
10.
Kepkite 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Atvėsinkite. Vėliau viską kartokite, kol sunaudosite abi sūrio ir sausainių mases.
11.
Ant atvėsusių pyragaičių tepkite mango užpilą ir dėliokite uogas. Uogų viršų galite patepti skaidria želė, kurią paruoškite pagal instrukciją ant pakelio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital