Sūrio padažas su šonine - duonai, trapučiams ar makaronams

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sūrio padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kreminis, tąsus ir labai labai gardus sūrio padažas. Tinka su kepta duona, traškučiais ar net makaronams! Kreminis, tąsus ir labai labai gardus sūrio padažas. Tinka su kepta duona, traškučiais ar net makaronams! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų fermentinio sūrio (stipresnio skonio)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 gramų kreminio sūrio (filadelfija ar kitokio)
100 gramų grietinės
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę susmulkinti ir apkepinti sausoje keptuvėje, kol apskrus.
2.
Į prikaistuvį dėti grietinę, kreminį sūrį, tarkuotą fermentinį sūrį ir kaitinti ant labai mažos kaitros, nuolat maišant, kol sūris ištirps. Jei nerimaujate, kad pridegs, galima kaitinti garų vonelėje.
3.
Padažą sudėti į pašildytą keraminį dubenėlį (kad padažas igliau nestingtų), pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais ir šonine. Papildomai viršų galima pabarstyti kietuoju sūriu.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital