Sūrio lietiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sūrio lietiniai
Autorius apie receptą: Labai mėgstame lietinius su sūriu, bet kai trūksta laiko juos įdaryti, patariu sūrį įmaišyti į tešlą ir teikti su įvairiais įdarais. Labai mėgstame lietinius su sūriu, bet kai trūksta laiko juos įdaryti, patariu sūrį įmaišyti į tešlą ir teikti su įvairiais įdarais. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų pieno
160 gramų kvietinių miltų
120 gramų puskiečio sūrio
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje lengvai išplakame kiaušinį. Pilame pieną, alyvuogių aliejų ir išmaišome.
2.
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais.
3.
Miltų mišinį beriame į pieno-kiaušinio masę ir išmaišome.
4.
Smulkiai sutarkuojame sūrį ir suberiame į tešlą, išmaišome.
5.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus, pilame tešlos ir kepame lietinius iš abiejų pusių.
6.
Blynus įdariau kreminiu sūriu ir agurkais, o ant viršaus keptas kiaušinis.
Patarimai:
Į tešlą galite įmaišyti žalumynus (krapus, petražoles, svogūno laiškus).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital