Sūrio lazdelės

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sūrio lazdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
500 gramų sluoksniuotos tešlos
150 gramų fermentinio sūrio
2 šaukšteliai kmynų
2 šaukšteliai pankolio
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šaldytos tešlos lakštus išpakuoti ir palikti 10 minučių sušilti kambario temperatūroje.
Paviršių, ant kurio bus dedami lakštai, šiek tiek pabarstyti miltais.
Sūrį sutarkuoti smulkia sūrio tarka.
Sūrį ir visus prieskonius padalinti pusiau.
2.
Ant vieno ištiesto tešlos lakšto barstyti pusę tarkuoto sūrio, pusę prieskonių, druskos.
Kitą tešlos lakštą patepti vandeniu.
3.
Užklotį pirmąjį lakštą ir pakočioti, kad susispaustų.
Taip iškočiotą tešlos paviršių labai lengvai, vos vos dar patepti vandenyje suvilgytu teptuku, o ant viršaus dar kartą pabarstyti tarkuotu sūriu bei prieskoniais.
4.
Supjaustyti juostelėmis.
Galima kelis kartus pasukti, galima palikti tiesias.
Dėtį į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauti į 200 laipsnių orkaitę.
Kepti 7 - 10 minučių.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital