Sūrio kremo ir vyšnių pyragaičiai "Širdelės"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sūrio kremo ir vyšnių pyragaičiai "Širdelės"
Sūrio kremo ir vyšnių pyragaičiai "Širdelės"
Sūrio kremo ir vyšnių pyragaičiai "Širdelės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
500 gramų šokoladinių sausainių
5 šaukštai sviesto
120 mililitrų šaldytų vyšnių
70 mililitrų cukraus
700 gramų sūrio (kreminis grietinėlės)
2 vienetai kiaušinių (dideli)
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis vanilės esencijos
400 gramų balto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių.
Su virtuviniu kombainu susmulkinkite sausainius, kol jie visiškai sutrupės.
Supilkite juos į dubenį, užpilkite tirpintu sviestu ir maišykite, kol trupiniai tolygiai sudrėks.
Supilkite trupinius į 23 cm skersmens kepimo skardą ir pirštais suspausti sluoksnį virš dugno apie 1,3 cm formos sienelės aukščio.
Kepkite 12 minučių, kol sustings.
Perkelkite ant grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.
Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 C laipsnių.
2.
Vandens garų vonelėje ištirpinkite šokoladą.
Leiskite jam truputį atvėsti.
Virtuviniu kombainu vyšnių ir 1 valgomojo šaukšto cukraus mišinį plakite iki vientisos masės.
Perkoškite per smulkų sietelį į dubenį (reikės tik perkoštos masės).
Naudojant elektrinį maišytuvą, vidutiniu greičiu suplakite kreminį grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Palaipsniui sudėkite kiaušinius ir trynius, trumpai paplakant po kiekvienos porcijos.
Suberkite miltus, įpilkite vanilės ekstraktą ir sumaišykite viską kartu.
Sudėkite ir suplakite kartu baltąjį šokoladą.
3.
Supilkite sūrio mišinį ant atvėsinto sausainių pagrindo ir tolygiai jį paskleiskite.
Šaukštu lašinkite vyšnių sultis ant viršaus.
Naudodami dantų krapštuką, braukite per vyšnių sulčių virš sūrio masės, sukurdami marmuro efektą.
Kepkite, kol kraštai bus šviesiai auksinės spalvos apie 1 valandą ir 15-20 minučių.
Leiskite visiškai atvėsti ant grotelių, tada uždenkite ir padėkite į šaldytuvą, kol pyragas visiškai atšals.
Vėsinkite pyragą maždaug apie 2 valandas.
Širdelės forma išspauskite pyragaičius ir patiekite.
Formelė turi būti aukštesnė nei pyrago aukštis.
AUTORIUS: Alma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Irena
2016-02-23 20:58
Puiku. :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital