Sūrio krekeriai (keto, be glitimo)

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sūrio krekeriai (keto, be glitimo)
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Sūrio krekeriai (keto, be glitimo)
Sūrio krekeriai (keto, be glitimo)
Autorius apie receptą: Puikus užkandis be kvietinių miltų. Labai greitai paruošiami, bet lygiai taip pat greitai ir suvalgomi, nes tokie gardūs. Ypatingai patiks sūrių mėgėjams, nes čia sūrio Puikus užkandis be kvietinių miltų. Labai greitai paruošiami, bet lygiai taip pat greitai ir suvalgomi, nes tokie gardūs. Ypatingai patiks sūrių mėgėjams, nes čia sūrio skonis ir kvapas tikrai ryškiai juntamas, o ir naudojami sūriai skirtingų rūšių. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
110 gramų mocarela sūrio
100 gramų migdolų miltų
90 gramų kietojo sūrio
1 vienetas kiaušinių
60 gramų kreminio sūrio (Philadelphia tipo)
1 šaukštas rozmarino (pasmulkinto arba Provanso žolelių)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mocarelos sūrį sutarkuoti vidutinio stambumo (vadinama "burokine") tarka. Kietąjį sūrį sutarkuooti smulkiai
2.
Į dubenį suberti mocarelą, parmezaną, migdolų miltus, dėti kreminį sūrį ir gerai išmaišyti. Patogiausia tai daryti rankomis. Tuomet dėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti apie minutę. Sūris turi būti išsilydęs, tad jei dar toks nebus, pašildyti dar iki kol bus tąsus ir išsilydęs, ir pasklis malonus sūrio kvapas.
3.
Kai sūris bus išsilydęs, paruoštą masę atidėti iki kol šiek tiek atvės, tuomet įmušti kiaušinį. Suberti druską, rozmariną. Ir išmaišyti. Jei sūris sustingo masė tapo šiurkščios konsistencijos, labiau byranti ir lengvai atplyštanti, o ne tąsi, pašildyti dar apie 30 sekundžių, kad vėl sušiltų, suminkštėtų.
4.
Ant kepimo popieriaus dėti paruoštą tešlą ir iškočioti iki labai plono lakšto. Kuo ploniau iškočiosite, tuo trapesni krekeriai bus.
5.
Paruoštą lakštą supjaustyti vieno kąsnio kvadratėliais. Tuomet su visu kepimo popieriumi perkelti į kepimo formą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 230 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 7 - 10 minučių iki kol ims darytis auksinės spalvos. Tuomet išimti, leisti truputį sutvirtėti skardoje, o tada galima perdėti ant grotelių atvėsti.
Patarimai:
Prie šių krekerių tiekiau labai paprastai paruošiamą, bet itin tinkantį padažą - graikišką jogurtą sumaišiau su trupučiu sriracha padažo (tinka ir saldžiai aštrus čili padažas).
Iškepę krekeriai būna traškūs. Ilgiau stovėdami - kiek suminkštėja, bet vis tiek lieka neatsivalgomai skanūs.
AUTORIUS: Laurinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
skanu
2021-11-26 10:26
labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital