Sūrio ir alaus duona

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Sūrio ir alaus duona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 2/3 st miltų
0,33 l skardinė alaus
1 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. cukraus
1/2 a. š. druskos
6 v. š. ištirpinto sviesto
1/2 v. š. kieto sūrio
sviesto formai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą įpilti alų, palaukti, kol dings puta. Įdėti cukrų. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą sūrį sumaišyti, sudėti į indą su alumi, sumaišyti, bet ne iki vientisos masės, masė tūri būti su gumuliukais. Sutepti kepimo formą sviestu, sudėti tešlą, apipilti 6 v. š. ištirpinto sviesto. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 190 laip. apie valandą. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lijana
2022-05-10 10:01
Kiek tų miltų ?! ATSAKYTI
ryr6363
2013-03-03 16:10
kmynu ydekit,ir iskepe duona aptepkite sviestu ir apibarstykite smulkiai pjaustytais krapais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital