Autorius apie receptą:
Tobula užkandėlė Helovynui! Nustebins ne tik savo puikia išvaizda, bet ir aitroku skoniu! Šis užkandis tikriausiai labiau tiks suaugusių vakarėliui, vaikams jis gali būti
Tobula užkandėlė Helovynui! Nustebins ne tik savo puikia išvaizda, bet ir aitroku skoniu! Šis užkandis tikriausiai labiau tiks suaugusių vakarėliui, vaikams jis gali būti pernelyg aitraus skonio.
(...daugiau)(...mažiau)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vienetai
jalapenų
100 gramų
bemielės sluoksniuotos tešlos
100 gramų
kreminio sūrio
(su žolelėmis)
šiek tiek
balzamiko kremo
(arba juodų maistinių dažų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įpjauti pipirus pusiau, išimti sėklas (kaip tai dariau, žiūrėkite video recepte).
2.
Į pipirų vidų tepti kreminio sūrio.
3.
Iš sluoksniuotos tešlos padaryti kuo plonesnes ilgas juosteles. Jomis apvynioti pipirus.
4.
Kepti griliuje arba orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie 8-10minučių, kol gražiai paruduos.
5.
Pipirui atvėsus, jo viršuje ant pipiro dalies dėti 2 mažus balzimini kremo taškelius - “akytes”.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.