Sūrainiai su Halumiu ir Portobello grybiais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sūrainiai su Halumiu ir Portobello grybiais
Autorius apie receptą: Gardūs vegetariški sūrainiai su ant grotelių keptais halumiu ir Portobello grybais. Gardūs vegetariški sūrainiai su ant grotelių keptais halumiu ir Portobello grybais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai mėsainių bandelių
4 vienetai portabello grybų
200 gramų halumi sūrio
1 vienetas avokadų
1 vienetas pomidorų
75 gramai marinatas (naudojome "Santa Maria" česnakinį)
1 šaukštas rapsų aliejaus
pagal poreikį rausvųjų svogūnų (naudojome marinuotus)
pagal poreikį barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" Chipotle)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nupjaukite grybų kotelius, o galvutes apie valandą palaikykite marinate.
2.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų didelė ir tiesioginė (apie 250 °C).
3.
Grybus kepkite kepsninėje apie 10 minučių arba kol jie gražiai apkeps.
4.
Halumį supjaustykite riekelėmis, aptepkite trupučiu rapsų aliejaus ir apkepkite kepsninėje iš abiejų pusių, kol sūris taps auksinės spalvos.
5.
Formuokite sūrainius. Ant bandelės dėkite avokadus, pomidorus ir marinuotus raudonuosius svogūnus. Tuomet dėkite grybus, halumį ir užpilkite BBQ padažo.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital