Suomiškos marinuotų grybų salotos - be majonezo!

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Suomiškos marinuotų grybų salotos - be majonezo!
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardžios grybų salotos, kurių receptą parsivežėm iš kelionės po Suomiją. Jos labai tinka prie karštų mėsos ar žuvies patiekalų, ar tiesiog silkės, virtų bulvių, Labai gardžios grybų salotos, kurių receptą parsivežėm iš kelionės po Suomiją. Jos labai tinka prie karštų mėsos ar žuvies patiekalų, ar tiesiog silkės, virtų bulvių, su duonos riekele - visaip skanios! Jeigu neturite marinuotų grybų, galima ruošti ir su šviežiais ar šaldytais - tuomet juos reikėtų išvirti su trupučiu prieskonių (...daugiau) Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų marinuotų grybų (naudojau miško grybų assorti)
150 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai acto
1/4 šaukštelio cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Grybus perplauti šaltu vandeniu ir gerai nuvarvinti.
2.
Jei grybai dideli, supjaustyti smulkiau. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną ir išmaišyti su grybais.
3.
Cukrų išplakti su grietinėle, kol grietinėlė suputos, bet ne iki standumo. Įmaišyti actą.
4.
Grietinėlę išmaišyti su grybais. Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.
5.
Prieš ragaujant bent dvi valandas ar pernakt. Patiekiant galima pabarstyti krapais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital