Suomiška lašišos sriuba su bulvėmis ir voveraitėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Suomiška lašišos sriuba su bulvėmis ir voveraitėmis
Suomiška lašišos sriuba su bulvėmis ir voveraitėmis
Suomiška lašišos sriuba su bulvėmis ir voveraitėmis
Suomiška lašišos sriuba su bulvėmis ir voveraitėmis
Autorius apie receptą: Aromatinga, greitai pagaminama ir labai skani skandinaviška sriuba. Aromatinga, greitai pagaminama ir labai skani skandinaviška sriuba. Aušra, Skanauk su Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
300 gramų lašišos filė
200 gramų voveraičių
200 mililitrų grietinėlės (naudojau liesą)
1 vienetas svogūnų
1 sauja krapų (smulkintų)
1 sauja petražolių (smulkintų)
1 kubelis sultinio (kokybiško)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus (kepimui)
pagal skonį jūros druskos
pagal skonį svogūnų laiškų (supjaustytų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Voveraites nuvalyti. Stambias perpjauti į kelias dalis. Svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Puode įkaitinti aliejų. Suberti svogūną ir voveraites. Pakepti apie keletą minučių.
3.
Bulves nuskusti, supjaustyti nedideliais kubeliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais.
4.
Į puodą supilti vandenį ir užkaisti iki virimo. Kai užvirs, įmesti sultinio kubelį, suberti bulves. Virti ant mažos kaitros, kol bulvės suminkštės.
5.
Suberti lašišos gabaliukus. Virti apie 1 minutę. Tada supilti grietinėlę, suberti krapus, petražoles, druską, pipirus.
6.
Išjungti kaitrą ir palikti sriubą pastovėti apie 10 minučių, kad skoniai susijungtų.
7.
Patiekiant pabarstyti svogūnų laiškais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Kristina
2020-07-30 21:35
O lašiša šviežia ar kokia,nes virti tik vieną minutę,ar ne per mažai? ATSAKYTI
Agnė
2020-07-31 11:39
Šviežia, bet filė, supjaustyta gabaliukais užtenka, be to dar po to sriuba 10 minučių stovi į lėkštes nepilstoma :) ATSAKYTI
tingus gurmans
2020-05-07 00:15
svogūnus su voveraitėmis naudoti vietoje garnyro? Ar kaip..? Keista, kad publikuojate tokius nenuoseklius receptus.. ATSAKYTI
Agnė
2020-05-07 09:35
Atidžiau skaitykit :) Puode kepinamas svogūnas su voveraitėmis, po to į jį keliauja vanduo ir bulvės :) ATSAKYTI
Karolina
2020-04-16 13:56
Ar kepintas voveraites dėti tuo pačiu metu, kaip ir lašišą į puodą? ATSAKYTI
Jadvyga
2020-05-13 17:04
Reikia apkepti voveraites, svogūną, pripilti į puodą vandens ir virti jau su voveraitėm ir svogūnu iki kol užvirs, tada suberti smulkintas bulves ir virti, o tuomet ir lašišą sudėti. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital