Sumuštinukai su silkės foršmaku

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sumuštinukai su silkės foršmaku
Sumuštinukai su silkės foršmaku
Sumuštinukai su silkės foršmaku
Sumuštinukai su silkės foršmaku
Autorius apie receptą: Gaminau daug kartų ir kiekvieną kartą skonis šiek tiek skiriasi. Tai priklauso nuo silkės kokybės, nuo obuolio rūgštumo, nuo gaminimo būdo. Jei obuolys rūgštus, citrinos Gaminau daug kartų ir kiekvieną kartą skonis šiek tiek skiriasi. Tai priklauso nuo silkės kokybės, nuo obuolio rūgštumo, nuo gaminimo būdo. Jei obuolys rūgštus, citrinos sulčių nereikia. Silkę ir svogūną kapojau aštriu peiliu, kiaušinį ir obuolį tarkavau burokine tarka. Maisto smulkintuvo naudoti nerekomenduojama, nes viską labai sutrina iki tyrės konsistencijos. Vėl gi gaunasi kitoks skonis. Silkę geriau naudoti neskrostą, su galva. Nudarinėjimas užtrunka, bet rezultatas to vertas. Aišku, skubantys gali pirkti iškart silkės filė. Man labiau patinka tepti ant batono, nors gardu ir ant juodos duonos. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas silkių filė
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
7 riekelės prancūziško batono
1 vienetas geltonosios paprikos (mažosios)
4 vienetai juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkę ir svogūną sukapoti aštriu peiliu kuo smulkiau. Kietai virtą kiaušinį ir 1 obuolį nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Antrą obuolį palikti papuošimui.
2.
Viską sumaišyti, suberti maltus džiuvėsėlius, cukrų, cinamoną, pipirus, supilti citrinos sultis, aliejų, gerai išmaišyti. Palaikyti šaldytuve apie 30 min., kad susijungtų skoniai.
3.
Tepti ant prancūziško batono riekelių, puošti mažos geltonos paprikos žiedeliais, juodų alyvuogių puselėmis, patiekimo lėkštę dekoruoti išpjaustytu obuoliu.
Patarimai:
Jei obuolys rūgštus, citrinos sulčių nereikia.
Silkę ir svogūną kapojau aštriu peiliu, kiaušinį ir obuolį tarkavau burokine tarka. Maisto smulkintuvo naudoti nerekomenduojama, nes viską labai sutrina iki tyrės konsistencijos. Pavyksta kitoks skonis.
Silkę geriau naudoti neskrostą, su galva. Nudarinėjimas užtrunka, bet rezultatas to vertas. Aišku, skubantys gali pirkti iškart silkės filė.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital