Sumuštinukai su skumbrės ir obuolių užtepėle

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sumuštinukai su skumbrės ir obuolių užtepėle
Autorius apie receptą: Skrudinta duonos riekelė, kremiška skumbrės užtepėlė su švelnia obuolio nata - skonių derinys, kuriam sunku atsispirti. Paprasta paruošti, vos keli neįmantrūs Skrudinta duonos riekelė, kremiška skumbrės užtepėlė su švelnia obuolio nata - skonių derinys, kuriam sunku atsispirti. Paprasta paruošti, vos keli neįmantrūs ingredientai, o kiekvienas sumuštinukas nuo stalo išgaruos akimirksniu. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
250 gramų karštai rūkytos skumbrės
1 vienetas prancūziško batono
50 gramų marinuotų agurkų
0.5 vieneto obuolių (rūgštesnio, vidutinio dydžžio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas majonezo (arba 2 v.š. alyvuogių aliejaus + šiek tiek garstyčių)
1 pundelis petražolių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Kiekvieną riekelę aptepti alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių, pabarstyti trupučiu druskos ir pipirų.
2.
Riekeles išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 220C įkaitintos orkaitės viduryje 5-7 min iki švelniai paruduos. Kepdami stebėkite, nes tikslus laikas gali priklausyti nuo orkaitės ir riekelių storumo.
3.
Užtepėlei skumbrę iškaulinti, atidžiai apžiūrėti, kad neliktų atšakų. Dėti į dubenį ir sutrinti šakute.
4.
Svogūną smulkiai sukapoti, agurkus supjaustyti mažais kubeliais, petražoles sukapoti, obuolį supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Viską suberti į dubenį su skumbre. Gerai išmaišyti.
5.
Ant paruoštų batono riekelių dėti užtepėlės. Galima papuošti žalumynais ir tuomet skanauti.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital