Sumuštinukai su lašiša ir pikantiška varškės užtepėle

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sumuštinukai su lašiša ir pikantiška varškės užtepėle
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir labai skanūs sumuštinukai su pikantišku varškės užtepu ir lašiša. Beje, tepti galima ir ant tamsios duonelės, tiekti galima ir be lašišos. Greitai paruošiami ir labai skanūs sumuštinukai su pikantišku varškės užtepu ir lašiša. Beje, tepti galima ir ant tamsios duonelės, tiekti galima ir be lašišos. Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas prancūziško batono
150 gramų sūdytos lašišos (ar šaltai rūkytos)
Padažui:
180 gramų varškės 9% (drėgnos)
1/4 vieneto paprikos (žr. patarimus)
3 šaukštai grietinės (su kaupeliu arba graikiško jogurto arba 5 šaukštų kefyro)
1 sauja krapų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Pakepinti sausoje keptuvėje ar orkaitėje, kol apskrus.
2.
Česnaką supjaustyti į kelias dalis.
3.
Sutrinti elektriniu trintuvu varškę su grietine, česnaku, druska ir pipirais.
4.
Krapus ir papriką smulkiai sukapoti ir sumaišyti su varške. Varškės užtepėlę tepti ant skrudintos duonelės.
5.
Lašišą pjaustyti plonomis riekelėmis ir dėlioti ant sumuštinukų. Papildomai galima papuošti krapais. Skanaus!
6.
Vietoje paprikos galima dėti ir morkos, marinuotų pievagrybių, šviežio agurko, marinuotų agurkėlių ar kitokių priedų!
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital