Sumuštinių tortas su lašiša

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Sumuštinių tortas su lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kepalas baltos formines duonos
230 g lašišos
450 g sviesto
3 citrinų sultys
300 g krapų
druskos
5 kietai virtų kiaušinių tryniai
baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos pertepimui: 200 g sūdytos lašišos, 200 g sviesto, 1 citrinos sultys. Žaliajam pertepimui: 300 g krapų, 100 g sviesto, 1/2 citrinos sultys, truputis druskos. Geltonajam pertepimui: 5 kietai virtų kiaušinių tryniai, 100 g sviesto, truputis druskos, baltųjų pipirų. Papuošimui: salotų lapų, petražolių, 50 g sviesto, 1 citrina, 30 g lašišos. Duoną supjaustome į 5 lakštus. Ant pirmojo lakšto tepame pusę lašišos pertepimo. Jam išsukame sviestą, sudedame smulkiai supjaustytą lašišą ir supilame citrinos sultis. Uždedame duonos sluoksnį ir ant jo tepame geltonąjį pertepimą. Ruošdami jį į išsuktą sviestą sudedame kiaušinio trynius, įberiame druskos ir baltųjų pipirų. Ant trečiojo duonos sluoksnio tepame žaliąjį pertepimą, kuriam sviestą permalame kartu su krapais, trupučiu druskos ir citrinos sultimis. Ant ketvirtojo sluoksnio užtepame likusią lašišos masę, uždengiame penktuoju lakštu, suvyniojame į maistinę plėvelę ir paslegiame. Per naktį laikome paslėgę, o po to 1 val. šaltai. Išvyniojame, šonus aptepame išsuktu sviestu ir papuošiame.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital