Sumuštinių tortas su lašiša ir agurkais (be majonezo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sumuštinių tortas su lašiša
Sumuštinių tortas su lašiša
Sumuštinių tortas su lašiša
Sumuštinių tortas su lašiša
Sumuštinių tortas su lašiša
Autorius apie receptą: Ar esate ragavę nesaldaus torto? Šis iš pirmo žvilgsnio didelį sumuštinį primenantis užkandis nustebins svečius ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda. Drąsiai Ar esate ragavę nesaldaus torto? Šis iš pirmo žvilgsnio didelį sumuštinį primenantis užkandis nustebins svečius ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda. Drąsiai eksperimentuokite su įdaru – naudokite savo mėgiamus ingredientus. Lašišą keiskite skumbre arba vytintu kumpiu, pridėkite juostelėmis pjaustytų paprikų ar ridikėlio griežinėlių. (...daugiau) Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
640 gramų duonos (naudojau rupių miltų visgarūdę, be cukraus)
200 gramų tepamo varškės sūrelio (gali prireikti papildomai kelių šaukštų papuošimui)
250 gramų sūdytos lašišos (arba rūkytos)
1 vienetas agurkų (didesnio, arba 2 mažų)
3 šaukštai lydyto sūrelio
1 šaukštas citrinų sulčių
1 pundelis svogūnų
1 pundelis krapų
1 šaukštelis kaparėlių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek avokadų
Papuošimui:
šiek tiek prieskoninių žolelių
šiek tiek daigų
šiek tiek agurkų
šiek tiek ridikėlių
šiek tiek putpelės kiaušinių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydytą sūrelį išmaišome su varškės sūriu. Konsitencija turi lengvai teptis, bet ne “varvėti”. Jeigu masė per skysta, įdėkite papildomai varškės sūrelio.
2.
Išspaudžiame citrinos sultis.
3.
Riekelėm supjaustome agurką. Avokadą supjaustome juostelėm ir apšlakstome citrinos sultimis.
4.
Duonai nupjauname plutelę. Ant folija padengto stalviršio sudedame dvi ilgas riekes drauge.
5.
Ištepame plonu sūrelio sluoksniu, dedame agurkus, lašišą, beriame kaparėlius.
6.
Dedme duonos sluoksnį (prieš tai dugną patepkite sūreliu). Vėl tepame sūrelį, dedame avokadą, lašišą. Kitame sluoksnyje vėl naudojame agurkus. Taip susluoksniuojame visą “tortą”.
7.
Po to aptepame likusiu varškės sūreliu. Puošiame daigais, smulkiai pjaustytu ridikėliu, putpelės kiaušiniais, susuktom agurko juostelėm.
RECEPTO DRAUGAS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital