Sumuštinis su kriauše ir pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Toste duonelės,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštinis su kriauše ir pelėsiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas duonelės (naudojome "Toste" su grūdais)
0.5 vieneto kriaušių
1 sauja sūrio su melsvuoju pelėsiu (trupinto)
1 saujelė graikinių riešutų
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šaukštelis sviesto
1 saujelė gražgarsčių
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duonelę paskrudinkite skrudintuvėje arba sausoje keptuvėje.
2.
Keptuvėje ištirpdykite sviestą, sumaišykite su cukrumi, cinamonu, kardamonu ir jame šiek tiek apkepkite kriaušę pjaustytą riekėmis. Kriaušės riekes apšlakstykite citrinos sultimis, kepkite kol pasidarys minkštos, kaip kremas.
3.
Švarioje keptuvėje pakepkite graikinius riešutus.
4.
Ant duonos riekės uždėkite karamelizuotos kriaušės riekes. Patrupinkite mėlynąjį pelėsinį sūrį, pabarstykite jo trupiniais ir graikiniais riešutais riekelę.
5.
Papuoškite gražgarstės lapais. Užvoškite antra duonos pusele.
Patarimai:
Patarimas: Norėdami panaikinti graikiniams riešutams būdingą kartumą, pakepinkite juos.
AUTORIUS: Toste duonelės
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital