Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Sumuštiniai su jautiena ir keptais svogūnų žiedais
Autorius apie receptą: Karališkas sumuštinis su jautiena, kurį sunku nukonkuruoti. Puikus užkandis svečiui ar šeimynai palepinti. Būtinai išbandykite. Jis yra tobulas !!! Karališkas sumuštinis su jautiena, kurį sunku nukonkuruoti. Puikus užkandis svečiui ar šeimynai palepinti. Būtinai išbandykite. Jis yra tobulas !!! Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jautienos nugarinės
2 vienetai duonelės (su sėklomis)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio
Patiekiant:
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai miltų
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
1 pundelis žalumynų (papuošimui)
Padažui:
50 gramų sviesto
1 pundelis krapų
1 šaukštas pesto
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuvalytus svogūnus supjaustome žiedais ir apvoliojame miltuose. Kepame karštame aliejuje, iki gražiai apskrus abi pusės. Iškeptus dedame ant popierinio rankšluoščio sugerti riebalų perteklių.
2.
Minkštą sviestą sumaišome su smulkintais krapais, pesto, spaustu česnaku ir prieskoniais.
3.
Agurkus supjaustome griežinėliais.
4.
Nugarinę dedame į gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame ant maksimalios kaitros po 1,5 min kiekvieną pusę. Ant apkepusios pusės barstome druską ir šviežiai maltus pipirus. Paliekame uždengę, iki atvės. Atvėsusią jautieną supjaustome plonais griežinėliais.
5.
Ant duonelės tepame sviestą, dėliojame jautienos griežinėlius, dedame agurkus ir ant viršaus - skrudintus svogūnų žiedus. Puošiame žalumynais. Skanaus!!!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital