Sumuštiniai su žirnelių pesto

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštiniai su žirnelių pesto
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šie paprasti žirnių pesto sumuštiniai - nuostabiausias šviežias lengvas užkandis karštomis vasaros dienomis arba tada, kai norisi ko nors greito ir lengvo. Šie paprasti žirnių pesto sumuštiniai - nuostabiausias šviežias lengvas užkandis karštomis vasaros dienomis arba tada, kai norisi ko nors greito ir lengvo. Adelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekelės tamsios duonos (arba kitos mėgstamos)
pagal skonį baziliko lapelių
Aptepimui:
150 gramų žirnių
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į elektrinį plaktuvą suberti žirnelius, sūrį, įpilti aliejų, suberti druską, pipirus. Viską sutrinti iki tirštos masės.
2.
Duonos riekeles paskrudinti duonos skrudintuvu arba sausoje keptuvėje, bet jeigu nenorite, nebūtina.
3.
Užtepėlę tepti and duonos. Ant viršaus galima papildomai paberti žirnelių, žirnių daigų jei mėgstate ir šviežių baziliko lapelių.
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital