Sumuštiniai su vištiena, kreminiu sūriu ir kriaušėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Sumuštiniai su vištiena, kreminiu sūriu ir kriaušėmis
Sumuštiniai su vištiena, kreminiu sūriu ir kriaušėmis
Sumuštiniai su vištiena, kreminiu sūriu ir kriaušėmis
Sumuštiniai su vištiena, kreminiu sūriu ir kriaušėmis
Autorius apie receptą: Dalinuosi labai greitai pagaminamais užkandžiais, kurie puikiai tiks ir šventiniam Velykų stalui. Vištiena juk puikiai draugauja tiek su vaisiais, tiek su uogomis, tad šiuos Dalinuosi labai greitai pagaminamais užkandžiais, kurie puikiai tiks ir šventiniam Velykų stalui. Vištiena juk puikiai draugauja tiek su vaisiais, tiek su uogomis, tad šiuos užkandžius ruošiau su kriaušėmis. Sumuštinukams naudojau "Vilniaus paukštyno" keptą vištienos kumpelį su špinatais. Tai labai puikus produktas tiek pusryčių sumuštiniams, tiek netikėtai užgriuvus svečiams. Mano šeima paragavusi šio kumpelio vienareikšmiškai iškėlė 4 nykščius į viršų. O aš džiaugiuosi atradusi dar vieną puikų gaminį. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
0.5 vieneto prancūziško batono
200 gramų vištienos (naudojau „Vilniaus paukštyno“ kepto vištienos kumpelį su špinatais)
2 vienetai kriaušių
100 gramų kreminio sūrio
100 gramų ožkos pieno sūrio
0.5 vieneto citrinų
1 šlakelis augalinio aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek daigų (naudojau liucernos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 180 C laipsnių.
2.
Prancūzišką batoną supjaustome plonomis riekelėmis ir sudedame ant kepimo skardos ištiestos kepimo popieriumi. Riekeles pašlakstome aliejumi ir pabarstome pipirais.
3.
Dedame į orkaitę ir paskrudiname apie 5-7 min.
4.
Kreminį sūrį sumaišome su ožkų sūriu ir citrinos sultimis.
5.
Ant riekelių užtepame sūrių mišinio. Dedame ploną riekute vištienos kumpelio su špinatais, ant viršaus uždedame dvi plonai supjaustytas kriaušės riekeles, puošiame daigais.
RECEPTO DRAUGAS: Vilniaus Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital