Sumuštiniai su ožkų sūriu ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sumuštiniai su ožkų sūriu ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Skanu, greita ir sotu. Skanu, greita ir sotu. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės duonos
4 vienetai rudųjų pievagrybių
50 gramų ožkos pieno sūrio
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako
pagal poreikį marinuotų paprikų
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir pakepiname pjaustytus pievagrybius. Dedame išspaustą česnaką ir kepiname, kol pasklis česnako kvapas.
3.
Ant duonos tepame ožkų pieno sūrį, dedame kepintus grybus, dedame paprikas, pagardiname druska bei pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital