Sumuštiniai su marinuotomis braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sumuštiniai su marinuotomis braškėmis
Autorius apie receptą: Jei nusipirkote ne itin gardžias braškes, tikriausiai pirmos mintys būna apie kompotą ar pyragą. Aš - ne išimtis. Tačiau pabandykite kai ką įdomaus ir labai skanaus. Jei nusipirkote ne itin gardžias braškes, tikriausiai pirmos mintys būna apie kompotą ar pyragą. Aš - ne išimtis. Tačiau pabandykite kai ką įdomaus ir labai skanaus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
125 gramai braškių
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis cukraus
3 lapeliai mėtų
pagal poreikį prancūziško batono
pagal skonį kreminio sūrio
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Braškes supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Sudėkite į dubenį.
2.
Atskirame dubenėlyje išplakite actą su cukrumi. Suplėšykite mėtų lapelius ir įmaišykite. Šiuo padažu užpilkite braškes ir atidėkite 30 min.
3.
Prancūzišką batoną supjaustykite ir apskrudinkite keptuvėje, orkaitėje, skrudintuve ar grilyje.
4.
Ant bagetės riekelės užtepkite kreminio sūrio, sudėkite braškes, pagardinkite druska, pipirais ir papuoškite mėtos lapeliu.
Patarimai:
Tepkite storesnį kreminio sūrio sluoksnį, taip žymiai skaniau.
Mėtos iš daržo, todėl pas mane pakankamai dideli lapeliais. Jei mėtos iš parduotuvės, dėkite daugiau. Vietoje mėtų tiks ir bazilikas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital