Sumuštiniai su lydytu sūreliu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sumuštiniai su lydytu sūreliu ir pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šie tobulo skonio sumuštiniai puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek pietums ir vakarienei. Nenuvils nei skoniu, nei tekstūra. Šie tobulo skonio sumuštiniai puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek pietums ir vakarienei. Nenuvils nei skoniu, nei tekstūra. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
150 gramų pievagrybių
3 riekelės šviesios duonos (arba kitos mėgstamos)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal poreikį žalumynų
Užtepimui:
200 gramų lydyto sūrelio
2 šaukštai grietinės
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinti didelę keptuvę ant stiprios ugnies, tada įdėti sviesto ir ištirpinti.
2.
Supjaustyti pievagrybius, suberti į keptuvę ir kepti iki kol gerai apskrus.
3.
Smulkiai supjaustyti česnaką, suberti į keptuvę su pievagrybiais, pabarstyti džiovintais raudonėliais ir aitrosios paprikos dribsniais. Viską išsmaišyti ir kepti 2 minutes iki kol pasklis česnako aromatas.
4.
Užtepimui į dubenėlį dėti lydytą sūrelį, grietinę. Supjaustyti svogūnų laiškus ir suberti į dubenėlį su sūreliu. Gerai išmaišyti.
5.
Ant duonos riekelių tepti paruoštą užtepėlę, sudėti pievagrybius, papuošti žalumynais.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital