Sumuštiniai su avokadais ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštiniai su avokadais ir pievagrybiais
Sumuštiniai su avokadais ir pievagrybiais
Sumuštiniai su avokadais ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Dėl pikantiškesnio skonio dėjau jelapeno pipiro ir česnako, tai skonis buvo tikrai puikus. Užtruksite nei daug, nei mažai - 5 minutes, kol grybai paskrus ir kol viską sudėsite ant Dėl pikantiškesnio skonio dėjau jelapeno pipiro ir česnako, tai skonis buvo tikrai puikus. Užtruksite nei daug, nei mažai - 5 minutes, kol grybai paskrus ir kol viską sudėsite ant duonos. Jei kam patinka skrudinta duona, tada kelias minutes ją paskrudinkite. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas avokadų
2 riekės juodos duonos
8 vienetai rudųjų pievagrybių
1 skiltelė česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį aitriųjų pipirų (jelapeno)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname pusiau, pašaliname kaulą, minkštimą išskobiame ir sudedame į trintuvą.
2.
Į trintuvą su avokadu dedame česnako skiltelę ir jelapeno pipirą, pilame citrinos sultis, beriame pipirus. Sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais ir pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
4.
Ant duonos tepame avokado masę, dedame kepintus pievagrybius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital