Sultinys su pievagrybiais

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Sultinys su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
2,5 l vandens
80 g svogūnų
1 vnt. universalių prieskonių
500 g vištos
30 g kaparėlių
50 g krienų
250 g pievagrybių
1 lauro lapas
100 g morkų
2 kvapieji pipirai
100 g petražolių šaknų
1 petražolės šakelė (smulkinta)
100 g salierų
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite vištieną. Daržoves nuvalykite ir supjaustykite. Vištieną ir daržoves sudėkite į puodą su šaltu vandeniu. Suberkite kvapniuosius pipirus, lauro lapus ir pipirus. Virkite ant mažos ugnies, kol gausite sultinį. Sudėkite Knorr Buljonetę. Sukapokite svogūnus ir pievagrybius. Pakepinkite juos kartu. Nukoškite sultinį, sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir krienus. Pagardinkite universaliais prieskoniais. Sultinį patiekite nedelsiant. Mėsą iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital