Sultinio padažas koldūnams, virtinukams ir ne tik

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Sultinio padažas koldūnams, virtinukams ir ne tik
Sultinio padažas koldūnams, virtinukams ir ne tik
Sultinio padažas koldūnams, virtinukams ir ne tik
Autorius apie receptą: Puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamas padažas, kuriuo labai tinka gardinti koldūnus, virtinius, makaronus ir kitus miltinius patiekalus. Puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamas padažas, kuriuo labai tinka gardinti koldūnus, virtinius, makaronus ir kitus miltinius patiekalus. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų sultinio (naudojau naminį antienos pagal šį receptą)
50 gramų sviesto
5 gramai peletrūno
5 gramai petražolių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sultinys kaitinamas ant stiprios ugnies iki daug skysčio nugaruoja ir ima tirštėti.
2.
Sutirštėjęs sultinys nuimamas nuo ugnies. Sudedamas šaltas sviestas, smulkinti žalumynai, ir viskas gerai išmaišoma.
3.
Pagal skonį pagardinama druska.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital