Sultingos vištienos kepenėlės česnakinėje tešloje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištienos kepenėlės tešloje
Autorius apie receptą: Minkštos, sultingos, aromatingos ir labai skanios kepenėlės. Jos gardžios ne tik karštos, bet ir atvėsusios, tad jeigu mėgstate kepenėles, tikrai rekomenduoju išbandyti šį Minkštos, sultingos, aromatingos ir labai skanios kepenėlės. Jos gardžios ne tik karštos, bet ir atvėsusios, tad jeigu mėgstate kepenėles, tikrai rekomenduoju išbandyti šį receptuką. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištų kepenėlių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių (vidutinio dydzio)
7 šaukštai miltų
4 šaukštai grietinės
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Marinatui:
pagal poreikį pieno
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kepenėles gerai nuplauti, apipjaustyti, kas nereikalinga ir užpilti pienu. Pagardinti druska, pipirais, džiovintu raudonėliu ir palikti 1 - 2 valandoms pastovėti. Po to supilti kepenėles į sietelį, kad nubėgtų pienas.
2.
Tešlai kiaušinius išplakti su grietine, suberti druską, pipirus, įspausti česnaką, suberti miltus ir išmaišyti. Tešla turi būti tirštoka.
3.
Kiekvieną kepenėlių gabalėlį pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant nedidelės ugnies, iš abiejų pusių.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar su daržovių salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital