Sultingi žuvies maltinukai su sūriu ir morkomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žuvies kotletai
Autorius apie receptą: Labai skanūs minkštučiai ir sultingi maltinukai. Labai skanūs minkštučiai ir sultingi maltinukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų baltos žuvies filė
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
90 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių)
2 šaukštai grietinės
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek miltų (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė ir svogūną supjaustyti ir sudėti į elektrinį trintuvą. Įdėti grietinę, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską sutrinti.
2.
Įmaišyti avižinius dribsnius ir palikti pastovėti apie 30 minučių ar net 1 valandą.
3.
Įtarkuoti smulkia tarka tarkuotą sūrį ir stambia tarka tarkuotą morką. Suberti pertražoles su krapais ir viską gerai išmaišyti.
4.
Iš paruošto faršo suformuoti maltinukus, juos apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies iš abiejų pusių. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital