Sultingi žuvies maltinukai su lydytu sūreliu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvies maltinukai (kotletai) su lydytu sūriu
Autorius apie receptą: Pirmą kartą dariau juos pagal šį receptą ir tikrai labai patiko. Sultingi, minkštučiai, skanūs ir karšti, ir šalti. Pirmą kartą dariau juos pagal šį receptą ir tikrai labai patiko. Sultingi, minkštučiai, skanūs ir karšti, ir šalti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų žuvies filė (šviežios, baltos)
100 gramų lydyto sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (šalto)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek miltų (apvoliojimui arba džiūvėsėlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį, svogūną, šaltą sviestą, sūrelį permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, smulkintus žalumynus ir gerai išmaišyti.
2.
Iš žuvies faršo suformuoti maltinukus, juos lengvai apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital