Sultingi vištienos suktinukai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištienos suktinukai keptuvėje
Vištienos suktinukai keptuvėje
Vištienos suktinukai keptuvėje
Vištienos suktinukai keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai vištienos šlaunelių mėsos (be odelės)
6 riekės fermentinio sūrio (nedidelių)
1 vienetas citrinų (reikės žievelės)
1 saujelė špinatų (naudojau šaldytus)
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnako skilteles perpjauti per pusę, dėti po gabaliuką ant vištienos ir lengvai "pamušti", kad mėsa šiek tiek susiplotų ir česnakas susitrintų.
2.
Ant viršaus užtarkuoti citrinos žievelės, pabarstyti druskos, dėti sūrio riekeles ir špinatus, pabarstyti pipirais. Suktinukus standžiai susukti ir aprišti linine virvele.
3.
Kepti įkaitintoje keptuvėje aliejuje iš visų šonų, kol apskrunda. Pagardinti druska ir uždengus ant silpnos ugnies pakepti dar 5 minutes. Iškepus nukirpti virvelę.
4.
Suktinukus patiekiau su makaronais, brokoliais bei vasabi padažu (100 mililitrų jogurto sumaišiau su šaukšteliu vasabio ir šaukšteliu druskos).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital