Sultingi "tarybiniai" čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Sultingi "tarybiniai" čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
600 gramų miltų
400 mililitrų vandens
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
Įdarui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
200 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vandenį įmušame kiaušinius ir po truputį įsijojame miltus. Atsargiai išmaišom ir užminkom tešlą. Tešlą reikia minkytis 10 - 15 minučių, ji turi būti elastinga.
2.
Į faršą sudedame smulkintus svogūnus, pagardiname druska ir pipirais.
3.
Iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį apskritimą, ant krašto dedame paruoštą faršą, kraštus užspaudžiam šakute. Kepame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Alex
2023-08-23 16:54
Gaunasi itin skista tesla, su kuria dirbti neimanoma, nes ziuriai daug skyscio tokiam kiekiui miltu.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital