Sultingi šonkauliukai su medumi orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sultingi šonkauliukai su medumi orkaitėje
Sultingi šonkauliukai su medumi orkaitėje
Sultingi šonkauliukai su medumi orkaitėje
Autorius apie receptą: Vis skaitydavau ir galvodavau, kad norint iškepti sultingus šonkaulius, juos būtina prieš tai apvirti. Tačiau galiu patikinti, kad marinuotus šonkauliukus iš karto galite Vis skaitydavau ir galvodavau, kad norint iškepti sultingus šonkaulius, juos būtina prieš tai apvirti. Tačiau galiu patikinti, kad marinuotus šonkauliukus iš karto galite šauti į orkaitę kepimui ir mėgautis sultinga mėsyte. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
Marinatui:
4 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai balzaminio acto
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai medaus (skysto)
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
0.5 šaukštelio kajeno pipiro
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Garnyrui:
1 kilogramas bulvių (mažų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinatui išmaišykite medų (jei naudojate kietą - jį pašildykite, kol šiek tiek suskystės) su aliejumi, balzaminiu actu, sojos padažu, malta raudonaja paprika, kuminu, čiobrelio, kajenu, juodaisiais pipirais ir druska.
2.
Šonkaulius supjaustykite po 2 - 3 vnt. Užpilkite marinatu, gerai išmaišykite, uždenkite ir palikti bent 2 valandas marinuotis šaldytuve. Galima marinuoti ir pernakt.
3.
Bulves kruopščiai nuplaukite. Jei naudojate didesnes bulves, supjaustykite stambiomis skiltelėmis.
4.
Kepimo popieriumi išklokite skardą. Išdėliokite bulves. Šonkaulius dar kartą išmaišykite su marinatu ir išdėliokite kepimo skardoje. Likusiu marinatu aptepkite šonkaulius ir bulves.
5.
Kepkite iki 185 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital