Sultingi šašlykai su pomidorų sultimis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sultingi šašlykai su pomidorų sultimis
Autorius apie receptą: Kol dar džiugina orai, galima pasimėgauti skaniu šašlyku. Kol dar džiugina orai, galima pasimėgauti skaniu šašlyku. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai kiaulienos sprandinės
500 gramų svogūnų
400 mililitrų pomidorų sulčių (apytikriai)
2 šaukštai aliejaus (apytikriai)
2 šaukštai jūros druskos (arba kitokios, be kaupo)
2 šaukšteliai džiovintų žolelių mišinio (su kaupu)
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio malto kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą nuplauti ir gerai nusausinti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į dubenį.
2.
Svogūnus nulupti, supjaustyti, rankomis stipriai paspausti, kad suminkštėtų ir išbėgtų sultys. Tuomet suberti į dubenį su mėsa, išmaišyti.
3.
Į dubenį supilti pomidorų sultis, įberti druskos, pipirus, žoleles, kuminą ir įpilti aliejaus, gerai išmaišyti ir supilti į dubenį su mėsa. Dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą mėsą palikti marinuoti 12 - 24 valandoms, o tuomet mauti ant iešmų ir kepti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital