Sultingi orkaitėje kepti kotletai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Orkaitėje kepti kotletai
Orkaitėje kepti kotletai
Orkaitėje kepti kotletai
Orkaitėje kepti kotletai
Orkaitėje kepti kotletai
Autorius apie receptą: Deja, bet turiu prisipažinti, kad nemoku kepti kotletų keptuvėje. Jie visada man iškepa sausi, ką bedaryčiau. Taigi man kotletų kepimas orkaitėje tapo tikru atradimu. Labai Deja, bet turiu prisipažinti, kad nemoku kepti kotletų keptuvėje. Jie visada man iškepa sausi, ką bedaryčiau. Taigi man kotletų kepimas orkaitėje tapo tikru atradimu. Labai paprasta ir rezultatas puikus. Jei dar taip negaminote, pabandykite, manau nepasigailėsite. Gaminau pagal receptą iš Dailonos tinklaraščio, bet galima mėsą gardinti ir kitaip, kaip jums labiau patinka. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 kilogramas faršo (mėgstamo)
125 mililitrai vandens
2 vienetai kiaušinių
3 riekelės batono
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį krapų (šviežių)
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinius, pagardinti druska, juodaisiais pipirais ir česnako granulėmis.
2.
Batono riekeles užpilti šaltu vandeniu arba pienu, po 10 minučių nuspausti ir sudėti į faršą.
3.
Svogūną sutarkuoti smulkiausia tarka, krapus smulkiai sukapoti, viską sudėti kartu su grietine į faršą, ir gerai išmaišyti. Paruoštą faršą "išmušti", paimti dalį faršo, kokio dydžio bus ir kotletas, ir tą dalį kelis kartu mesti ant pjaustymo lentos. Tai leidžia lengvai suformuoti kotletą, kuris kepant nesubyrės.
4.
Paruoštus kotletus sudėti į kepimo indą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet į kepimo indą įpilti apie pusę puodelio vandens ir kepti dar 15 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Simona
2019-08-07 16:54
Patys skaniausi, kokius esu begaminus!!!! ATSAKYTI
Kristina
2019-07-18 09:58
Sausi gavosi ;( ATSAKYTI
Diana
2019-07-18 17:19
O iš kokio faršo gaminote? Aš šiuos kotletukus gaminu su jautienos-kiaulienos perpus maišytu faršu ir gaunasi skanūs. Jeigu gamintumėte su vištienos, reikėtų rinktis šlaunelių faršą, nes kitaip bus sausi. Su maltu kumpiu irgi sausoki būna. Na ir kotletukų nedaryti labai mažų, tokius vidutinio dydžio gaminkite, nes jeigu bus maži, perkeps ir išsausės irgi. Su mėsa toks jau reikalas - reikia pajausti bandymų keliu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital