Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio
Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio
Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio
Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio
Sultingi nugarinės kepsneliai ant grilio
Autorius apie receptą: Nepastebimai prabėgo pavasaris ir jau pirmojo vasaros mėnesio vidurys. Prasidėjo vasaros iškylos, kepsniai ant laužo, o ilgi vakarai- vis leidžia užsibūti ilgiau lauke. Man tai Nepastebimai prabėgo pavasaris ir jau pirmojo vasaros mėnesio vidurys. Prasidėjo vasaros iškylos, kepsniai ant laužo, o ilgi vakarai- vis leidžia užsibūti ilgiau lauke. Man tai pats maloniausias metas, kada gali susikviesti draugus, juos vaišinti vasaros užkandžiais ir ilgai šnekučiuotis. Šį kartą jums armėniški nugarinės kepsneliai kepti ant žarijų. (...daugiau) Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos nugarinės (su kaulu, apytikriai)
3 vienetai svogūnų
pagal skonį penkių pipirų mišinio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nugarinę supjaustyti 2 cm storio gabalais. Būtinai kiekvienas gabaliukas turi būti su kaulu.
2.
Ant stalo išdėlioti visus gabaliukus vieną šalia kito ir pamušti juos rankomis. Pabarstyti pipirais.
3.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
4.
Į indą dėti vieną sluoksnį kepsnių, tuomet svogūnų, vėl kepsnių ir svogūnų. Taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti pusdienį ar visą naktį.
5.
Išimti kepsnius iš šaldytuvo ir valandą palaikyti kambario temperatūroje. Jie neturi būti labai atšalę, kai kepsite.
6.
Nuo mėsos nuimti svogūnus, pabarstyti druska.
7.
Kepti ant žarijų, jos turi būti pasidengusios lengvu baltu pelenų sluoksniu ir, kad ranką bent 7 - 10 sekundžių būtų galima išlaikyti virš kepimo grotelių kol dar neuždėta mėsa. Tuomet į groteles sudėti kepsnius ir kepti iki kol iškeps ir apskrus.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital