Sultingi čeburekai su kiauliena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sultingi čeburekai su kiauliena
Sultingi čeburekai su kiauliena
Sultingi čeburekai su kiauliena
Sultingi čeburekai su kiauliena
Autorius apie receptą: Ar mėgstate čeburekus? Mes taip. Nesakau, kad juos dažnai kepu, bet kai šeima paprašo, tai ir iškepu. Dažniausiai kepu plikytos tešlos čeburekus, bet šįsyk man kaimynė Ar mėgstate čeburekus? Mes taip. Nesakau, kad juos dažnai kepu, bet kai šeima paprašo, tai ir iškepu. Dažniausiai kepu plikytos tešlos čeburekus, bet šįsyk man kaimynė patarė pasigaminti čeburekus pagal jos receptą, kuris jos šeimoje perduodamas iš kartos į kartą. Tai susigundžiau ir aš prikepti čeburekų pagal kaimynės receptą. Čeburekai iškepė labai skanūs - viršus traškus, mėsa sultinga, žodžiu, 10 balų. O dabar dalinuosi receptu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
250 gramų vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus (+kepimui pagal poreikį)
1 šaukštas acto
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
250 gramų kiaulienos faršo (apytikriai arba kitos maltos mėsos)
50 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
1 saujelė džiovintų špinatų (ar kitų prieskoninių žolelių)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį pašildyti.
2.
Į dubenį suberti miltus, cukrų, druską, supilti actą, aliejų ir šiltą vandenį. Gerai sumaišyti ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Svogūnus pasmulkinti.
4.
Į keptuvę įdėti sviesto, įkaitinti. Suberti svogūnus ir apkepti, tuomet sudėti faršą. Supilti sultinį, pagardinti džiovintais špinatais, druska ir pipirais.
5.
Imti nedidelį tešlos gabaliuką ir jį plonai iškočioti, dangčiu išspausti 16 cm skersmens apskritimą. Tai padaryti su visa likusia tešla ir įdaru.
6.
Ant kiekvieno apskritimo vienos pusės dėti įdaro, kitą pusę užlenkti, o kraštelius užspausti su šakute.
7.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ir paruoštus čeburėkus apkepti iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital