Sultingas antrekotas su pomidorų salsa

AUTORIUS:
Almantas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Autorius apie receptą: Sultingas, labai skanus jautienos antrekotas, kurį nesunkiai paruošite namuose, o prie jo puikiai tinka naminė pomidorų salsa, kuri dar labiau pagardins kiekvieną kąsnelį. Sultingas, labai skanus jautienos antrekotas, kurį nesunkiai paruošite namuose, o prie jo puikiai tinka naminė pomidorų salsa, kuri dar labiau pagardins kiekvieną kąsnelį. Almantas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai   jautienos antrekoto
500 gramų   bulvių  (jaunos)
pagal skonį   česnako
pagal skonį   krapų
pagal skonį   svogūnų laiškų
pagal skonį   rozmarino
pagal skonį   druskos
pagal skonį   pipirų
Padažui:
500 gramų   pomidorų
2 vienetai   rausvųjų svogūnų
1 vienetas   raudonosios paprikos
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   obuolių acto
Salotoms:
1 vienetas   cukinijų
300 gramų   avinžirnių
1 vienetas   geltonosios paprikos
pagal poreikį   sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus dedame ant grilio ir paliekame kelias minutes apkepti. Jaunas bulvytes pjaunamepusiau ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais, dedame ant grilio.
2.
Nuvalome paprikas, pjauname pusiau ir dedame šalia bulvyčių.
3.
Nulupame pomidorų odelę, išvalome sėklas ir supjaustome kubeliais. Taip pat susmulkiname apkepusią papriką ir raudonąjį svogūną, gerai išmaišome su alyvuogių aliejumi ir šlakeliu acto.
4.
Iškepusias bulves pagardiname žalumynais - krapais ir svogūnų laiškais - negailime sviesto. Viską gerai išmaišome.
5.
Gaminame šiltas salotas - ištirpiname sviestą, stambiais kubeliais supjaustome cukiniją, papriką, dedame į keptuvę. Įberiame išvirusių avinžirnių. Apkepusią geltonają papriką susmulkiname ir sumaišome kartu su keptomis salotomis.
6.
Kepame jautienos antrekotą - iš vienos ir kitos pusės po 2 minutes. Keptuvėje ant grilio dedame šaukštą sviesto, smulkintą česnaką ir šakelę rozmarino. Dedame iškepusius kepsnius ir apšlakstome sviesto padažu, leidžiame pailsėti 1 minutę.
7.
Antrekotą patiekame kartu su pomidorų salsa, bulvytėmis ir šiltomis salotomis.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital