Sultingas antrekotas su pomidorų salsa

AUTORIUS:
Almantas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Sultingas antrekotas su pomidorų salsa
Autorius apie receptą: Sultingas, labai skanus jautienos antrekotas, kurį nesunkiai paruošite namuose, o prie jo puikiai tinka naminė pomidorų salsa, kuri dar labiau pagardins kiekvieną kąsnelį. Sultingas, labai skanus jautienos antrekotas, kurį nesunkiai paruošite namuose, o prie jo puikiai tinka naminė pomidorų salsa, kuri dar labiau pagardins kiekvieną kąsnelį. Almantas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai jautienos antrekoto
500 gramų bulvių (jaunos)
pagal skonį česnako
pagal skonį krapų
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį rozmarino
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Padažui:
500 gramų pomidorų
2 vienetai rausvųjų svogūnų
1 vienetas raudonosios paprikos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį obuolių acto
Salotoms:
1 vienetas cukinijų
300 gramų avinžirnių
1 vienetas geltonosios paprikos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus dedame ant grilio ir paliekame kelias minutes apkepti. Jaunas bulvytes pjaunamepusiau ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais, dedame ant grilio.
2.
Nuvalome paprikas, pjauname pusiau ir dedame šalia bulvyčių.
3.
Nulupame pomidorų odelę, išvalome sėklas ir supjaustome kubeliais. Taip pat susmulkiname apkepusią papriką ir raudonąjį svogūną, gerai išmaišome su alyvuogių aliejumi ir šlakeliu acto.
4.
Iškepusias bulves pagardiname žalumynais - krapais ir svogūnų laiškais - negailime sviesto. Viską gerai išmaišome.
5.
Gaminame šiltas salotas - ištirpiname sviestą, stambiais kubeliais supjaustome cukiniją, papriką, dedame į keptuvę. Įberiame išvirusių avinžirnių. Apkepusią geltonają papriką susmulkiname ir sumaišome kartu su keptomis salotomis.
6.
Kepame jautienos antrekotą - iš vienos ir kitos pusės po 2 minutes. Keptuvėje ant grilio dedame šaukštą sviesto, smulkintą česnaką ir šakelę rozmarino. Dedame iškepusius kepsnius ir apšlakstome sviesto padažu, leidžiame pailsėti 1 minutę.
7.
Antrekotą patiekame kartu su pomidorų salsa, bulvytėmis ir šiltomis salotomis.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital