Sultinga žuvies file tešloje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žuvis tešloje
Autorius apie receptą: Labai skani, sultingai iškepta žuvytė. Marinuota granatų padaže ir citrinos sultyse. Labai skani, sultingai iškepta žuvytė. Marinuota granatų padaže ir citrinos sultyse. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų žuvies filė
šiek tiek aliejaus
Marinatui:
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai granatų sulčių
šiek tiek druskos
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Marinatui citrinų sultis sumaišyti su granatų sultimis, berti druskos ir viską pilti ant žuvies. Palikti marinuotis apie 1.5 valandos.
3.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais ir grietine, berti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.
4.
Žuvies gabalėlius merkti į tešlą ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant nedidelės ugnies, iš abiejų pusių. Patiekti su norimu garnyru. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital