Sultinga vištienos krūtinėlė orkaitėje, įdaryta sūriu ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Įdaryta vištienos krūtinėlė orkaitėje
Įdaryta vištienos krūtinėlė orkaitėje
Įdaryta vištienos krūtinėlė orkaitėje
Autorius apie receptą: Čia vienas iš tų patiekalų, kai valgai ir norisi dar ir dar! Skonis nustebino gerąja prasme ir tikiu, kad šeimyna už šį patiekalą ne kartą padėkos. Čia vienas iš tų patiekalų, kai valgai ir norisi dar ir dar! Skonis nustebino gerąja prasme ir tikiu, kad šeimyna už šį patiekalą ne kartą padėkos. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės (apie 450 gr)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1/4 vieneto raudonosios paprikos
6 riekės citrinų (plonų)
2 riekės fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
1 vienetas svogūnų laiškų
1 šaukštas graikiško jogurto
4 vienetai čiobrelių šakelių
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite įdarą: į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, raudonąją papriką, česnako skiltelę, sūrį, supjaustytą svogūno laišką, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite su graikišku jogurtu.
2.
Vištienos krūtinėlės iš abiejų pusių apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir įpjaukite per visą ilgį, padarydami joje "kišenėlę".
3.
Pridėkite įdaro ir tvirtai užspauskite. Ant viršaus išdėliokite po tris citrinos riekeles, apibarstykite šviežiu čiobreliu ir kepkite 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. arba tol, kol įsmeigus peilį iš krūtinėlės bėgs skaidrios sultys.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Andželika
2019-02-17 14:35
Bandžiau ,tačiau likau nusivylusi gal dėl geltonos paprikos ,arba tiesiog nemokėjau paruošti.Įdare per daug jautėsi svogūnai ir kiti ingridienatai, o mėsa sausoka. ATSAKYTI
Diana
2019-02-24 16:36
Daržoves reikėtų labai gerai susmulkinti tada skaniau. Aš paprastai įdarui dar pakepinu, nes man kepintos labiau patinka, ypač paprika. O vištiena sausoka būna, jeigu per ilgai kepama, nes kepimą reikėtų žiūrėti pagal krūtinėlių dydį ir savo orkaitę, nes ne visų tikra temperatūra atitinka užrašyta. Skanios vištienos orkaitėje paslaptis - neperkepimas, nes tik pakepsi šiek tiek ilgiau, ir jau bus neskanu. Geriausias būdas - įsigyti mėsos termometrą :-) ATSAKYTI
Jolanta
2018-09-14 13:25
Išbandžiau ir aš. Tikrai labai labai skanu! ATSAKYTI
Violeta
2018-05-11 16:43
Katik pasigaminus si patiekala, pavalgem ir vos liezuvius is malonumo neprarijom :) Skanumelis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis