Sultinga vištienos krūtinėlė grietinėlės ir špinatų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže
Vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže
Vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Daugelį atbaido vištienos krūtinėlės, nes pasak jų, pavyksta "sausas" patiekalas. Jei tik jos neperkepsite, ji bus sultinga ir skani, štai ir visa "paslaptis"! Be to, man patinka, Daugelį atbaido vištienos krūtinėlės, nes pasak jų, pavyksta "sausas" patiekalas. Jei tik jos neperkepsite, ji bus sultinga ir skani, štai ir visa "paslaptis"! Be to, man patinka, kad ji greitai paruošiama ir virtuvėje nesugaištama daug laiko. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
200 gramų pievagrybių
200 gramų grietinėlės
100 gramų špinatų
1 galva česnako
50 gramų poro
30 gramų sviesto
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek miltų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai. Iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais ir apvoliokite miltuose.
2.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir dėkite gabalėlį sviesto. Dėkite krūtinėles ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Perdėkite į lėkštę.
3.
Į tą pačią keptuvę sudėkite griežinėliais pievagrybius ir kepkite tol, kol nugaruos skystis.
4.
Tuomet dėkite pjaustytą porą, kepkite keletą minučių, kol suminkštės. Berkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles. Šiek tiek pakepkite (stebėkite, kad česnakas nesudegtų). Pilkite grietinėlę, jai užvirus, sudėkite špinatus. Kai jie "sukris", pagardinkite viską druska, maltais juodaisiais pipirais, aitriosiomis paprikomis, sudėkite vištienos krūtinėles ir pakaitinkite porą minučių.
5.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Tisa
2023-03-11 20:54
Ačiū dievui nepadėjau visos česnako galvos, bet užteko įdeti 4 skilteles. ATSAKYTI
Paulina
2023-03-08 18:52
Krūtinėlė gavosi minkšta ir sultinga, patiekalas tikrai gardus ATSAKYTI
Audrius
2022-09-17 15:22
Superinis receptas, ačiū autoriui ATSAKYTI
Rima
2022-02-08 19:16
Labai skanu ATSAKYTI
Loreta
2021-10-04 21:09
Nerealiai skanu ATSAKYTI
Ramutė
2020-12-03 21:33
Labai skanu,ačiū ATSAKYTI
Auste
2020-09-14 15:00
2krutinelem 1 galva cesnako... neperdaug? Gal skiltele? Ir spinatu beproto daug ATSAKYTI
Gintarė
2020-12-06 17:22
Tikrai špinatų nebus per daug:) ATSAKYTI
Irmantas
2019-09-21 08:35
Tikrai gardu! ATSAKYTI
Viga
2019-03-16 00:35
Isbandziau. Labai skanu ATSAKYTI
Aivaras
2019-02-04 17:05
Labai patinka ATSAKYTI
Ona
2018-11-07 17:22
Esu gaminusi,skanus patiekalas ATSAKYTI
Nida
2018-09-23 00:34
O kada deti sviesta? ATSAKYTI
:)
2018-10-04 07:11
Kai apkepi krūtinėlę, tada dedi ir sviestą :) ATSAKYTI
Renata
2019-10-15 22:02
Tada kai suvalgysi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital