Sultinga vištiena kiniškai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sultinga vištiena kiniškai
Autorius apie receptą: Ne kartą esu gaminusi vištieną su įvairiais padažais, daržovėmis ir t.t. ir man tai pavyksta tikrai skaniai. Šiandien pasidalinsiu su jumis receptu, kaip gardžiai pasigaminti Ne kartą esu gaminusi vištieną su įvairiais padažais, daržovėmis ir t.t. ir man tai pavyksta tikrai skaniai. Šiandien pasidalinsiu su jumis receptu, kaip gardžiai pasigaminti vištieną kiniškai ir taip sukuriant restoraną namuose. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo vištienos krūtinėlės
200 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių (didelio arba 2 mažų)
5 šaukštai vandens (šalto)
3 skiltelės česnako (didesnių arba 4 mažesnių)
2 šaukštai sezamo sėklų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
220 mililitrų vandens
5 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai medaus
3 šaukštai krakmolo (apytikriai)
1 šaukštas baltojo vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pagardinti prieskoniais vištienai, pipirais.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti vandenį ir išplakti. Suberti 2 šaukštus krakmolo ir išmaišyti. Sudėti vištienos gabaliukus ir permaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Sudėti vištienos gabaliukus ir juos apkepti iš abiejų pusių iki kol apkeps ir iškeps, labai svarbu vištienos neperkepti.
4.
Iškeptus vištienos gabaliukus sudėti į lėkštę.
5.
Padažui į dubenį pilti 200 ml vandens, sojų padažą, actą, medų ir gerai viską išmaišyti.
6.
Česnaką smulkiai susmulkinti. Suberti į keptuvę, kurioje kepė vištiena ir apkepti. Tuomet supilti padažą ir užvirti.
7.
Į stiklinę berti 1 šaukštą krakmolo, pilti 220 ml vandens ir išmaišyti, supilti į keptuvę. Sudėti vištienos gabaliukus.
8.
Viską kartu pakepinti iki kol padažas pradės tirštėti, tuomet suberti sezamo sėklas ir keptuvę nukelti nuo kaitros.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Paulius
2024-03-13 20:55
Siūlau kito recepto pasidairyti jei tikitės jog padažas atrodys kaip pavaizduota piešinėlyje. Man gavosi labai šviesus ir tai nepilant paskutinių 220 ml plius viską dariau kaip recepte tik vištienos buvo 1 kg. Ir tai viskas plaukė dėjau ekstra šaukštą ar du krakmolo kad sutirštinti viską. Nekartosiu. ATSAKYTI
Mantas st
2024-02-06 19:32
Tai kiek cia to vandens reikia, viskas skesta, sakyciau i ta padaza jau su vandeniu reikia deti krakmola, o ne i 220ml atskirai, dabar keptuvei vos ne puse litro vandens ATSAKYTI
Aistė
2024-02-07 16:12
O ar bandėte daryti? Vištiena sumaišoma su kiaušiniu, vandens, krakmolo mišiniu, čia lyg jos marinatas - apvoliojimas, tuomet vištiena kepama. Juk nerašo, kad su visu skysčiu supilti reikia, kažkiek jo lieka dubenyje. ATSAKYTI
Ieva
2024-02-05 17:49
Blogai parasytas receptas!!! ATSAKYTI
Auksė
2024-02-06 12:40
O kas būtent blogai? ATSAKYTI
Maxi
2023-11-22 13:42
Zinokit pabandziau,ir visai nepatiko. Kadangi daug vandens,viskas pastizo,vistiena atskirai,kiausinis su krakmolu atsikrai. Kad viskas klijuotusi ir butu normaliai,vistiena reikia nusausinti. Kiausinius maisyti tik su krakmolu,niekur jokio vandens nereikia. Tada viskas gaunasi super ATSAKYTI
Akyla
2024-03-23 14:42
Aš suprantu 7 žingsnis nereikalingas antrą kartą pilti 200 ml vandens. Man skaitant receptą iškart krito į akį, kad čia.įmaišyta kažkokia klaida. Tai gaminsiu tą žingsnį praleidžiant. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital