Sultinga šoninė orkaitėje su traškia plutele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sultinga šoninė orkaitėje su traškia plutele
Sultinga šoninė orkaitėje su traškia plutele
Sultinga šoninė orkaitėje su traškia plutele
Autorius apie receptą: Šįsyk kepiau kiaulienos šoninės gabalą. Ir žinot, labai pasiteisino šitaip kepta mėsa, nes ji gardi tiek karšta, tiek šalta, o pati šoninė labai minkšta ir sultinga. Šįsyk kepiau kiaulienos šoninės gabalą. Ir žinot, labai pasiteisino šitaip kepta mėsa, nes ji gardi tiek karšta, tiek šalta, o pati šoninė labai minkšta ir sultinga. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šoninės su odele
pagal skonį barbekiu padažo
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių (naudojau džiovintas)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
3 šaukštai aliejaus
Garnyrui:
400 gramų bulvių
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos šoninę nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
2.
Šoninės odelėje padaryti įpjovimus skersai, tuomet išilgai. Taip bus supjaustyta rombais.
3.
Į dubenį supilti aliejų, suberti prieskonius mėsai, paprikos miltelius, česnako miltelius, prieskonines žoleles, pipirus, druską. Išmaišyti.
4.
Šoninę įtrinti paruoštu mišiniu iš visų pusių ir palikti marinuoti visai nakčiai. Bet jei skubate, galima kepti ir iš karto.
5.
Kepimo indą ištiesti kepimo popieriumi, dėti šoninę oda į viršų. Taip kepant mėsa iškepa sultinga ir minkšta.
6.
Bulves gerai nuplauti, aptepti aliejumi, pagardinti druska, pipirais. Sudėti į kepimo indą šalia šoninės.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Tuomet aptepti barbekiu padažu ir dar kepti apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital