Sultinga kiaulienos nugarinės "armonika" su garstyčiomis, medumi ir persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sultinga kiaulienos nugarinės "armonika" su garstyčiomis, medumi ir persikais
Sultinga kiaulienos nugarinės "armonika" su garstyčiomis, medumi ir persikais
Sultinga kiaulienos nugarinės "armonika" su garstyčiomis, medumi ir persikais
Autorius apie receptą: Vakar teko apsipirkti su uošviene. Ir turėjome dilemą... Ką gaminti pietums šį savaitgalį. Kaip tik mėsos skyriuje buvo įjungtas didelis televizorius ir rodė kelis receptus. Vakar teko apsipirkti su uošviene. Ir turėjome dilemą... Ką gaminti pietums šį savaitgalį. Kaip tik mėsos skyriuje buvo įjungtas didelis televizorius ir rodė kelis receptus. Vienas iš receptų - kiaulienos nugarinė su kažkokiu padažu, mangais ir vyšniomis. Nusprendėm, kad ir aš galiu pabandyti padaryti ką nors panašaus. Tad nupirkome mėsos, tepamo varškės sūrio, dižono garstyčių ir persikų. Viso kito buvo namuose. Labai skanus ir sultingas kepsnys su maloniu garstyčių prieskoniu, medaus saldumu ir persikų rūgštele. Šis receptas jau įtrauktas į mūsų šeimos valgiaraštį, nes visiems labai patiko. (...daugiau) Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų kiaulienos nugarinės
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas persikų
2 šaukštai medaus
2 šaukštai tepamo varškės sūrelio ("Philadelphia" tipo)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukšteliai dižono garstyčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinatui dubenėlyje sumaišyti medų, garstyčias ir aliejų. Kiaulienos nugarinę įpjauti keliose vietose ir visą ištepti garstyčių mariantu. Uždengti ir palikti šaldytuve bent valandai arba per naktį.
2.
Bulves gerai nuplauti, perpjauti per pusę, įpjauti įstrižai ir sudėt į aliejumi išteptą kepimo formą. Pagardinti druska ir pipirais, užpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
3.
Iš šaldytuvo išimti nugarinę ir palikti kambario temperatūroje, kad sušiltų.
4.
Kai bulvės šiek tiek apkeps, šalia įdėti mėsą. Į įpjovas įdėti varškės sūrelio ir skiltelę persiko be odelės. Užtepti visą kepsnį marinatu ir kepti dar 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital