Sultinga kiauliena garstyčių padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Kiauliena garstyčių padaže
Kiauliena garstyčių padaže
Kiauliena garstyčių padaže
Kiauliena garstyčių padaže
Kiauliena garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Minkšti kiaulienos kepsniai gardžiame padaže. Minkšti kiaulienos kepsniai gardžiame padaže. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
800 gramų kiaulienos sprandinės (arba kumpio)
300 mililitrų pieno (arba grietinėlės)
50 mililitrų garstyčių (rinkausi švelnias)
0.5 vieneto svogūnų
3 skiltelės česnako
20 gramų sviesto
2 vienetai lauro lapų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą supjaustyti 2,5 centimetro storio kepsniais. Pabarstyti paprika, druska ir pipirais, ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Perkelti į lėkštę.
2.
Į keptuvę, tinkamą naudoti orkaitėje, įpilti šlakelį aliejaus, įmesti sviestą, suberti sukapotą svogūną ir trumpai pakepinti. Suberti česnaką, pakepinti dar minutę, supilti pieną, garstyčias, suberti čiobrelius bei lauro lapus ir permaišyti.
3.
Sudėti mėsą, uždengus dangčiu perkelti į orkaitę ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Iškepus leisti šiek tiek atvėsti.
4.
Norint tirštesnio padažo galima į pieną įmaišyti 25 gramus miltų, tuomet pilti jį į keptuvę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Daiva
2018-04-12 20:47
Dariau šitą mėsytę garstyčių padaže tik man padažiuką sutraukė nesupratau, ar taip turi būti ar man čia blogai gavos. O visumoj mėsytė labai minkšta ir skani. ATSAKYTI
Erika
2018-04-13 11:03
Man irgi truputį sutraukė, bet čia turbūt nes pienas karštį sunkiau pakelia, o garstyčios turi rūgštelės. Bet patiekalo skonis buvo super, o aš ištraukusi iš orkaitės dariau taip - nupyliau padažiuką, jį sutirštinau trupučiu miltų ir šiek tiek prikaistuvyje pakaitinau, tada pertryniau blenderiu, dar truputėlį pašildžiau ir užpyliau ant mėsytės, buvo super :) ATSAKYTI
Roma
2018-04-04 17:01
Aš dariau ne su pienu, o su 10 proc. riebumo grietinėle, dar į ją įdėjau šaukštą miltų ir kepiau prie 180 laipsnių. Gavosi labai skaniai ir nieko nesutraukė. Tiesa, garstyčios mano buvo švelnios, gana nerūgščios. Super receptas!! ATSAKYTI
Inga
2018-03-28 12:41
Sugadinau visą kilogramą geros mėsos - garstyčios pieną sutraukė į varškę, tad rezultatas ne koks.... ATSAKYTI
Dovilė
2018-03-28 12:49
Ne garstyčios sutraukė, o kaitra. Geriau naudokite ne pieną, o grietinėlę, ji atsparesnė temperatūrai ir nesutrauks. O jeigu naudotumėte pieną, geriau rinkitės UAT pieną (iš Mū serijos ar panašų), nes toks pienas jau kaitintas aukštoje temepratūroje, tad būna stabilesnis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital