Sultinga kefyre marinuota ir kepta vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kefyre marinuota kepta vištiena
Kefyre marinuota kepta vištiena
Kefyre marinuota kepta vištiena
Autorius apie receptą: Suradau šį receptuką rusiškam puslapyje facebooke. Išbandžiau dar vasarą, po to buvo dar keletas kartų, bet tik šį kartą suspėjau nufotografuoti. Labai skani, sultinga Suradau šį receptuką rusiškam puslapyje facebooke. Išbandžiau dar vasarą, po to buvo dar keletas kartų, bet tik šį kartą suspėjau nufotografuoti. Labai skani, sultinga vištytė.
(...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištos (kuo didesnės)
800 mililitrų kefyro
pagal skonį česnako
pagal skonį baziliko
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltų kvapiųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio
pagal skonį malto muskato
pagal skonį kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištą nuplaunam, supjaustom gabalėliais. Česnakus supjaustom smulkiai, beriam ant jų druską, pipirus ir kitus prieskonius, išmaišome. Šiuo mišiniu gerai įtrinam vištą ir paliekam pastovėt porą valandų. Tada viską užpilam kefyru, išmaišom ir dedam į šaldytuvą nakčiai.
2.
Prieskoniuotą vištą dedam į kepimo indą, supilam likusį kefyrą kartu. Apibarstome pikantiškais prieskoniais.
3.
Kepam 200 C laipsnių orkaitėje apie valandą, kelis kartus palaistom susidariusiu skysčiu. Iškepa labai sultinga, įdomaus skonio, kvapni vištytė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital