Sultinga ir minkštutė įdaryta vištienos krūtinėlė su apelsininiu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sultinga ir minkštutė įdaryta vištienos krūtinėlė su apelsininiu padažu
Autorius apie receptą: Galiu pasakyti, kad jos yra fantastiškos, sultingos, su saldžiarūgščiu skoniu. Produktai paprasti, o rezultatas tikrai yra puikus. Galiu pasakyti, kad jos yra fantastiškos, sultingos, su saldžiarūgščiu skoniu. Produktai paprasti, o rezultatas tikrai yra puikus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų (mažo)
0.5 vieneto obuolių (nulupto)
0.5 vieneto kriaušių (nuluptos)
Padažui:
6 šaukštai apelsinų sulčių (šviežių)
4 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krūtinėles nuplauti, nusausinti, įpjauti, pamušti, pagardinti druska, pipirais ir čiobreliais.
2.
Įdarui sutarkuoti svogūną, morką, supjaustyti kriaušę, obuolį ir trumpai apkepti keptuvėje, kad suminkštėtų.
3.
Padažui į nedidelį puodą supilti sultis su cukrumi ir pavirti apie 5 - 7 minutes, kol pradės tirštėti.
4.
Ant išmuštos krūtinėlės vienos pusės dėti įdarą, užlenki, susmeigti smeigtukais ir trumpai apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, iki gražios auksinės spalvos.
5.
Sudėti į kepimo skardą ir užpilti apelsinų padažu. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. Patiekti su padažu, garnyrui tinka ryžiai ar salotos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
IRENA
2019-02-27 09:37
viena morka,o kada kur ja deti,neisskaiciau ATSAKYTI
Ieva
2019-10-16 14:21
Su svogunu, obuoliu ir kriauše pakepint. Viskas parašyta :) ATSAKYTI
Juste
2018-10-09 11:24
ir uztenka kepti tik 10 min??? ATSAKYTI
Santa
2018-10-09 15:51
Pradžioje apkepama keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrunda, o tada į jau karštą orkaitę dedama dar 10 minučių, tad tikrai iškepa per visą bendrą laiką :) ATSAKYTI
Alyte
2018-07-01 11:43
Teks pakartoti, nes tikrai skanu ir nekasdieniska ATSAKYTI
Inga
2017-04-20 14:09
Pirma karta gaminau su tokiu saldziu idaru, bet manau kartosiu dar ATSAKYTI
Simona
2017-04-20 14:08
Galvojau, kad apelsininis padažas nederės, bet gavosi labai skaniai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital